Cases: onze ervaring

BRIGHTER heeft ruim zestien jaar ervaring in de onroerend goed markten. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een bedrijfskundige, integrale aanpak van vastgoed gerelateerde problemen. De drie belangrijkste actuele cases zijn:

  1. Het opstellen van een Businessplan voor het DKNHpark in Moskou. Dit stadspark, met een omvang van 240 hectare, expositiehallen en oude paviljoens, moet geheel herontwikkeld worden. Het Businessplan geeft de koers aan door middel van ontwikkelidee├źn vastgelegd in een “Leading Concept” en analyseert vervolgens de haalbaarheid, de markten, de benodigde organisatie, de planning, de risico’s en de financieringsmogelijkheden.
  2. Het realiseren van een zware opleiding voor vastgoed waarde-analyse voor de Amsterdam School of Real Estate. Een robuuste waardeanalyse is van cruciaal belang voor het goed functioneren van de vastgoedmarkten en een stabiele economie. Goede waarderingen vormen de basis voor financieringen, performance analyse, advisering bij transacties, planvorming voor projectontwikkeling, arbitrage en planschadeafwikkeling. De kredietcrisis heeft veel waarderingsproblemen in het daglicht gezet. Gezien de risico’s verbonden aan verkeerde waarderingen, moeten betrokken experts goed opgeleid worden.
  3. De realisatie van vier sites voor een vastgoedonderneming. Ontwikkelingen op het gebied van internet, sociale media, webshops etc bieden ondernemingen ongekende mogelijkheden. BRIGHTER combineert zijn kennis op het gebied van internet en vastgoed om te komen tot nieuwe ondernemingsmodellen specifiek voor bedrijven actief in de vastgoedsector.

Meer weten?

Neem contact op met Pieter Jager:

Pieter Jager

e-mail Pieter Jager

Mobiel +31 6 54 78 14 87

LinkedIn Pieter Jager

vraag een ori├źnterend gesprek aan