BRIGHTER NIEUWS: actuele zaken waarop je kunt reageren

Dit is de nieuwssectie van BRIGHTER. Zo houden wij onze klanten op de hoogte, maar kunnen ook andere belangstellenden reageren.

BRIGHTER werkt samen met StiVAD

Sinds de oprichting van de Stichting Vastgoeddata “StiVAD” op 26 oktober 2011 werkt BRIGHTER samen met dit initiatief ten behoeve van professionelere en transparantere vastgoedmarkten. Pieter Jager verzorgt de directievoering van de stichting. Rutger Bogaerds is verantwoordelijk voor technologie. Zie de website van StiVAD.


STEC.NL BRIGHTER’S NIEUWSTE SITE

BRIGHTER heeft per 25 oktober jongstleden de site STEC.NL opgeleverd. Behalve een compleet nieuwe look is de site ook geïntegreerd met de sociale media en volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines. De site maakt een essentieel onderdeel uit van de groeistrategie van de onderneming.


NEXTLEVELICT.NL een nieuwe site van BRIGHTER

In slechts één week heeft BRIGHTER in samenwerking met Property Works en Next Level ICT de site Nextlevelict.nl ontwikkeld en opgeleverd. De kracht van de site zit onder de motorkap. De site is volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines en de klant kan eenvoudig aanpassingen plegen die de vindbaarheid hoog houden. Ook is het content management relatief eenvoudig en gratis.


BRIGHTER levert Erfpachtdeskundige.nl op

In samenwerking met Vastgoedconsultant.nl heeft BRIGHTER een site gebouwd waar veel kennis gebundeld wordt op het gebied van erfpacht: Erfpachtdeskundige.nl Het doel van de site is het verspreiden en delen van kennis over erfpacht.


Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland geeft BRIGHTER opdracht

De Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (www.ivbn.nl) heeft BRIGHTER een opdracht gegeven voor het schrijven van een realisatieplan voor een grote gemeenschappelijke transactiedatabase. De leden van de IVBN willen op basis van objectieve transactiedata hun vastgoedwaarderingen beter kunnen valideren.


Samenwerking Amsterdam School of Real Estate en BRIGHTER krijgt vervolg

Wat is vastgoed momenteel waard? Een cruciale vraag voor het herstel van de economie, omdat de waarde van het vastgoed de basis is voor de financieringsmogelijkheden. In Europa staat er voor euro 1.000 miljard uit aan leningen voor commercieel onroerend goed, waarvan circa 50% minder waard is dan de lening. BRIGHTER werkt samen met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) www.asre.nl om het kennisniveau van taxateurs in Nederland op het hoogst mogelijke niveau te krijgen.


BRIGHTER bouwt vier websites voor vastgoedonderneming

De vastgoedonderneming wil op korte termijn drie doelstellingen bereiken:

  1. meer omzet en service door maximaal gebruik internettechnologie
  2. betere vindbaarheid in de zoekmachines
  3. maximaal gebruik sociale media ten behoeve van gerichte marketingactiviteiten

Op langere termijn wordt een divisie van de onderneming getransformeerd naar een webwarenhuis, waardoor men minder afhankelijk wordt van het fysieke vastgoed met hoge huisvestingskosten.


BRIGHTER adviseert TCN Russia

BRIGHTER adviseert TCN Russia bij het ontwikkelen van een strategisch businessplan voor het VDNKhpark in Moskou. Zie: www.vvcentre.ru


BRIGHTER onderzoekt effecten van transparantie

Voor een groot makelaarsplatform onderzoekt BRIGHTER de effecten van (meer) transparantie op de onroerend goed markten. Er zijn twee uiteenlopende meningen. De eerste stelt dat meer transparantie leidt tot het verdwijnen van de intermediair. De tweede meent dat transparantie onvermijdelijk is en zelfs kan leiden tot concurrentievoordelen voor de professionelere partijen. Eén ding is zeker, aan de trend van een grotere mate van transparantie zullen vastgoedpartijen moeten wennen. Je kan er maar beter gebruik van maken.


BRIGHTER ontwikkelt internetstrategie voor sterk vastgoedconcept

BRIGHTER gaat een relatief jonge onderneming met een sterk vastgoedconcept assisteren bij de ontwikkeling en uitvoering van een internetstrategie. Het achterliggende idee is dat de onderneming steeds meer van de afzet van zijn (duizenden) producten gaat stroomlijnen via internet. Bestaande klanten kunnen eenvoudiger bestellingen plaatsen en aanbiedingen ontvangen.


Meer weten?

Neem contact op met Pieter Jager:

Pieter Jager

e-mail Pieter Jager

Mobiel +31 6 54 78 14 87

LinkedIn Pieter Jager

vraag een oriënterend gesprek aan